Janssen Landgraaf internationaal transport

Janssen Landgraaf is al sinds 1967 actief in het internationaal transport van allerlei goederen en is inmiddels uitgegroeid tot een ISO -9001 gecertificeerd transportbedrijf.

Ladingzekering

Voor het verhogen van de verkeersveiligheid zijn alle huiftrailers uitgerust met TRUXAFE. TRUXAFE is het systeem dat zorg draagt voor een optimale ladingzekering. Deze vorm van ladingzekering is uitermate geschikt voor lading op pallets, Big-Bags, stukgoed, papierrollen, drankkratten, vaten etc.
TRUXAFE is een door de DEKRA goedgekeurd ladingszekeringssysteem.

Meer informatie is te vinden in onderstaande folder, zie tevens het fotoboek.

Goederenvervoer

Op het gebied van internationaal transport kunnen wij u van dienst zijn met het vervoer van gepallettiseerde grondstoffen, stukgoed en ADR gereguleerde goederen.Ook voor staal transporten bent u bij ons op het goede adres. Wij verzorgen het vervoer van plaatstaal, buizen en coils.

Verzorgingsgebied

Janssen Landgraaf internationaal transport verzorgt dagelijks transporten van en naar Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk. In Duitsland zijn wij vooral actief in het Roergebied en in de ruime omgeving van Hannover, Bremen en Hamburg maar ook de rest van Duitsland behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Al onze internationale chauffeurs zijn in bezit van een ADR diploma en wij hebben een gediplomeerd veiligheidsadviseur in huis. Ons wagenpark is voor het grootste gedeelte samengesteld uit trekker-oplegger combinaties met schuifzeiltrailers die ook allemaal geschikt zijn voor kraanbelading.